Malmö Mässingssextett

Företagskonsert när Du behöver extra pompa och ståt Du får precis den inramning av din företagsaktivitet som Du önskar dig. För att inte tala om dina kunder. I åratal kommer dom att prata om den där invigningen, jubiléet eller produktlanseringen som blev så festlig med pampig blåsmusik. Fanfarer när banden klipps osv.

Underhållning vid er föreningsträff Musik förhöjer stämningen och lockar säkert fler till er föreningsträff. Vi bjuder på en repertoar för alla generationer. Från gamla tiders brunnsmusik till nutida kända melodier.

Privat konsert när Du vill överraska nära och kära med något som de aldrig glömmer. Musik från en blåsorkester på en födelsedag eller annan bemärkelsedag blir precis så storslaget som det låter. Överraskningen blir givetvis total för att inte tala om alla människor som undrar över hur du kunnat komma på en så fantastisk present/uppvaktning.

En uppvaktning med musik av Malmö Mässingssextett ger den inramning som Du önskar dig. I åratal kommer det att pratas om just din uppvaktning. Och vem vill inte bli ihågkommen?

Kontakta Leif Svensson, tel. 070-715 77 37 för mer information om Malmö Mässingssextett.